Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тавричанська ОТГ використала понад 2,5 млн грн на капітальний ремонт будівлі навчально-виховного комплексу

Всі об’єднані територіальні  громади Херсонщини успішно реалізовують проекти, що передбачають  капітальні ремонти шкіл, дитячих садків, освітлення вулиць, ремонт доріг тощо. Це є прикладом реформи децентралізації, яка зараз впроваджується в нашій державі.

Так, Роздольненська сільська ОТГ  за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад реалізовувала 7 проектів, 5 з яких були направлені на будівництво вуличного освітлення в селах Роздольне, В.Україна та Чорноморівка. Вартість робіт – 896,8 тис. грн. Також два проекти були направлені на капітальні ремонти амбулаторії та покрівлі сільського клубу у с. Чорноморівка. Сума субвенції для Роздольненської ОТГ склала  понад 1,3 млн грн, яку вони успішно використали.

У свою чергу, Тавричанська сільська ОТГ за рахунок субвенції здійснила капітальний ремонт будівлі навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний  навчальний заклад в с.Тавричанка. Сума субвенції передбаченої для Тавричанської ОТГ склала – 2599,9 тис грн, яку вони теж успішно використали.

прес-служба Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН