Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині пройшло підсумкове засідання обласної ради регіонального розвитку

У понеділок, 4 березня, за участі Президента України Петра Порошенка на Миколаївщині відбулося підсумкове засідання обласної Ради Регіонального розвитку.

В залі присутні голова обласної державної адміністрації, депутати обласної ради, міський голова, депутати міської ради, а також бізнесмени, керівники державних підприємств, представники духовенства та інші.

Під час свого виступу Президент України Петро Порошенко розповів про успішне завершення переговорів з японським агентством міжнародної співпраці стосовно питання будівництва в Миколаєві нового мосту через річку Південний Буг, про армію та її захист від корупції та політиканства, про закупівлі Укроборонпромом в Росії, наголосив на важливості продовження модернізації Миколаївського міжнародного аеропорту, а також відмітив туристичну привабливість Миколаївщини.

Також з доповіддю виступив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Подія стала логічним завершенням масштабної роботи громади та керівників районів, міст, об’єднаних територіальних громад. Затвердженню 1694 проектів, реалізація яких запланована на 2019-2021 роки, передували близько 500 зустрічей з активом громад.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН