Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські школярі привітали рідне місто із днем народження

На мальовничому березі Дніпра, де колись були сипучі піски, лежало село Ключове. Було воно тихим та непримітним – до тих пір, поки сюди не почали з’їжджатися люди з усіх куточків України та колишнього Радянського Союзу. Для цього була дуже важлива причина – творилася важлива справа: будівництво Каховської ГЕС. Потрібно було десь жити, вчити дітей, лікуватися, відпочивати. Тому поруч вирішили будувати перші будинки, які і поклали початок народженню нового міста. Таким чином 28 лютого 1952 року була прийнята Постанова про заснування міста Нова Каховка.

І ось вже 67 років поспіль його мешканці вшановують своє рідне містечко, плекають, огортають своєю любов’ю, прославляють далеко за межами України та примножують його здобутки.

Ось і колектив нашого навчального закладу завжди приєднується до святкування дня народження рідного міста: діти малюють малюнки, переглядають виставку у шкільній бібліотеці, проводять цікаві виховні години та навіть створюють рідне ЛЕГО-місто. З днем твого народження, Нова Каховка! Злагоди, миру, добробуту та процвітання!!!!

Третя школа Нової Каховки

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН