Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вшанували загиблого у зоні АТО працівника податкової міліції Дмитра Жарука

Сьогодні у трудовому колективі Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбулися урочисті заходи з нагоди 4-ої річниці з дня створення спецпідрозділу податкової міліції «Фантом».

У вітальній промові начальник фіскальної служби області Ігор Клим подякував мужнім податковим міліціонерам спецпідрозділу «Фантом», які несли службу по кoнтрoлю за переміщенням тoварів через лінію рoзмежування та на кoнтрoльних пунктах в’їзду/виїзду в Донецькій і Луганській областях, за проявлену мужність та витримку, вірність присязі, проявлені якості справжніх офіцерів – патріотів України та побажав міцного здоров’я, нових професійних досягнень на захисті економічних інтересів держави.

Хвилиною мовчання колеги вшанували пам’ять загиблого у зоні АТО працівника податкової міліції Дмитра Жарука. Він єдиний податковий міліціонер спецпідрозділу «Фантом» ДФС України, який віддав своє життя за волю українського народу до свободи та незалежності, проявив особисту мужність та героїзм під час виконання спеціальних завдань у ході антитерористичної операції.
Фіскали області завжди пам’ятають про дружину, маленького синочка та батьків бойового побратима Дмитра Жарука, який назажди залишається поряд з ними, як справжній патріот України та приклад сумлінного служіння державі – Україна! Вічна пам`ять Герою!

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН