Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Велика європейська держава щасливих людей” – концепт нової України

Почати наступ проти бідності, бо вона – головний ворог України, ще підступніший, ніж Росія заявив Президент Петро Порошенко сьогодні у Києві під час форуму “Від Крут до Брюсселя” і оголосив, що він боротиметься за президентство вдруге, озброївшись чесною стратегією розвитку.

Концепт нової України Петро Порошенко назвав “Велика європейська держава щасливих людей”.

Під час форуму учасники зібрання вшанували пам’ять загиблих, понад сотню років тому молодих хлопців, які віддали свої життя у бою під Крутами, захищаючи мрію про незалежну країну. Присутні не лише переоцінили уроки минулого, а й говорити про майбутнє, яке чекає Україну найближчі п’ять років.

Тож, у своїй доповіді Президент України перелічив п’ять стратегічних пріоритетів, що дадуть потужний поштовх нашій економіці, що їх реалізація створить десятки тисяч малих підприємств, сотні тисяч робочих місць з достойною оплатою і знизить рівень робочої еміграції українців. Ця формула дасть перспективу місту й селу, кожній громаді. Вона наповнить державний та місцеві бюджети, дасть можливість підвищувати зарплати бюджетникам, пенсії, соціальні виплати, – наголосив у своєму виступі Петро Порошенко.

Також Президент підкреслив – гордий тим, що пережив зі своїм народом найважчі удари останніх років. І тим, що зміг разом зі своєю командою здійснити раніше неймовірні мрії: здобути асоціацію, безвіз, відродити армію, встояти перед наступом і не дати Росії захопити Україну. На найближчі роки – виклики ще масштабніші, заявив Глава держави. Саме тому прийняв рішення боротися за президентство вдруге.

«Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду Президента України. Прошу у виборців мандата на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності. Щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир. Щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця», – сказав Петро Порошенко під час форуму “Від Крут до Брюсселя”.

Україна незворотно відривається від радянщини. І яскраве свідчення тому – оновлена армія, тисячі військовослужбовців якої за останні роки пройшли підготовку з інструкторами НАТО і отримали сотні одиниць нової бойової техніки за стандартами Альянсу.

«Справжній мир обов’язково настане на нашій землі. Гарантувати його може тільки боєздатна армія, і вона день за днем ставатиме сильнішою. Протягом найближчих п’яти років нашою пріоритетною справою залишиться зміцнення Збройних Сил, їхня модернізація та оснащення новітніми зразками зброї та військової техніки», – наголосив Президент України.

Місія нашого покоління, заявив Петро Порошенко – довести до успішного завершення побудову міцної української держави – як свідчення того, що мільйони жертв в ім’я свободи України не були марними.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН