Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Високопільська та Горностаївська ОТГ придбали спецтехніку для комунальних підприємств

Високопільська об’єднана територіальна громада за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад придбала спецтехніку та обладнання для КП «Високопільський комунсервіс».

Загальна вартість проекту склала понад 1,8 млн грн, у тому числі за рахунок субвенції, передбаченої для Високопільської ОТГ – 1756,6 тис грн та за рахунок місцевого бюджету – 70,066 тис грн. Горностаївська ОТГ, за рахунок субвенції придбала шкільний автобус вартістю понад 1,8 млн грн, спецтехніку для Горностаївського комбінату комунальних підприємств, на загальну суму 2 млн 340 тис грн, а також трактор для Славненського комунального підприємства «Джерело», який коштує понад 500 тис грн.

Загальна вартість проектів склала більше 5,5 млн. грн, у тому числі за рахунок субвенції, передбаченої для Горностаївської ОТГ – 4918,3 тис грн, а з місцевого бюджету – 609,6 тис грн. Слід зазначити, що всі ОТГ області готові до відкриття об’єктів, які реалізовувалися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН