Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасний комп’ютер для сонячних діточок

Сучасний комп’ютер для сонячних діточок – такий подарунок зробив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” громадській організації “Сонячні діти Херсонщини”.

“Адже у цьому дружньому колективі багато талановитих та творчих малюків. І для їх гармонійного розвитку треба обов’язково долучатися суспільству, – каже Юрій Рожков, – мій внесок – цей комп’ютер. Ми його передаємо у співпраці з благодійним фондом Німеччини “Шолом”. Сьогодні спостерігав як наші особливі дітки грали ролі у казковій виставі. Вони молодці! Їх щирості, наполегливості і відкритості треба ще повчитися. Мені дуже сподобалося!”.

Керівником театрального проекту є Надія Коротун, в. о. обов’язків генерального директора Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара, яка зазначила, що театральна вистава була прем’ єрною і об’єднала у собі фрагменти 3-х відомих творів: “Пригоди Незнайки”, “Маленький принц” та “Аліса в країні чудес”. У складі театральної трупи виступали діти з синдромом Дауна, з дитячим церебральним паралічем та аутизмом.

“Ми запросили на нашу виставу друзів бібліотеки. Серед них і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Він вже близько 5 років наш добрий помічник і меценат. Завжди підтримує нас фінансово. Ще жодного разу ні в чому не відмовив! Ось і цього разу я попросила подарувати комп’ютер групі найменших акторів – сонячним діткам, щоб вони могли у себе в організації розвивати дрібну моторику ручок, увагу, уяву і фантазію. Це так важливо для таких діточок і їх батьків! Саме так разом з добрими людьми ми не лише говоримо про інклюзію – ми її впроваджуємо у життя!”

#Добро_переможе
#Сучасний_компютер_сонячним_дітям

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН