Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські фіскали шукають нових колег

У Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся конкурс на заміщення 14 вакантних посад державної служби категорії «В», оголошення про проведення якого було розміщене на сайті Національного агентства України з питань державної служби та субсайті фіскального відомства області 29.12.2018.

Випробувати свої професійні знання та бути призначеними на вакантні посади цього разу виявили бажання 14 осіб. Конкурс, як того вимагає Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, складався з двох етапів.

На першому – конкурсанти проходили тестування на знання законодавства про державну службу, антикорупційного та іншого законодавства з використанням спеціального програмного забезпечення. Кандидати на зайняття вакантних посад, які вдало пройшли тестування, були допущені до другого етапу конкурсу – співбесіди з представниками конкурсної комісії Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Результати проведення попереднього конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області оприлюднені на субсайті за електронним посиланням: http://kherson.sfs.gov.ua/…/robota-z-p…/vakansii/358533.html

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН