Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині викрили організатора махінацій з пальним

Поліція в Горностаївському районы Херсонщини відшукала-таки зграю махінаторів, які під виглядом дешевого дизпалива продавали селянам сурогат або воду.

А потім ще й поверталися вночі, щоб вкрасти пальне з особистих запасів довірливих покупців. Організатором нахабних витівок виявився житель села Заводівка Микола К.

Знайшли і його схованку з трьома порожніми каністрами, який представляв собою замасковану яму у покинутої будівлі на пустирі між Заводівка і райцентром Горностаївка.

Причому селянин для сищиків виявився «старим знайомим». Як повідомили в Горностаївському відділенні Національної поліції, махінатор проходить ще по п’яти кримінальних виробництвам, розпочатим за фактами крадіжок у односельчан всякої всячини – починаючи від велосипедів, і закінчуючи свійською птицею.

Дітей він не мав, жив один, і зовсім не розкішно, а більшу частину виручки від продажу краденого спускав на покупку наркотиків. Зазначені кримінальні провадження щодо Миколи К.уже передали для розгляду в суд. Встановили і двох його спільників, які допомагали обманювати аграріїв. Їх розшукують, щоб «отаман» на лаві підсудних «не засумував».

Херсонці 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН