Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині правоохоронцями ліквідовано місцеву мережу незаконних АЗС та АГЗС

На Херсонщині правоохоронцями ліквідовано місцеву мережу незаконних АЗС та АГЗС та вилучено партію пального невідомого походження вартістю майже 1,7 млн. гривень.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 272 КК України, в рамках проведення операції «Акциз – 2018» та здійснення широкомасштабних заходів щодо припинення нелегальної діяльності АЗС та АГЗС на території області.

У заходах приймали участь працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області та Генічеської місцевої прокуратури, спільно з співробітниками УЗЕ в Херсонській області ДЗЕ НП України та СВ Генічеського ВП ГУНП в Херсонській області, із залученням спеціалістів ГУ ДСНС України в Херсонській області та управління Державної архітектурно – будівельної інспекції у Херсонській області встановили мережу АЗС та АГЗС, яка належить одному з місцевих підприємців, де здійснювали реалізацію пального невідомого походження без наявності відповідних дозвільних документів.

За результатами проведених заходів із незаконного обігу вилучено майже 66 тис. літрів пального (скраплений газ, дизельне пальне, бензин марки «А-92» та «А-95») орієнтовною вартістю майже 1,7 млн. грн., обладнання АЗС та АГЗС, чорнові записи, документи та комп’ютерну техніку. Наразі слідчі дії тривають.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН