Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Рожков подарував утеплене покриття на підлогу санаторію “Дніпро”

Утеплене покриття на підлогу у залу для занять лікувальною фізкультурою – такий подарунок на новорічно-різдвяні свята отримав санаторій “Дніпро” від Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” та Фонду Данії “Збережи Україну”.
“У нашому закладі лікуються дітки із захворюваннями органів дихання, – коментує головний лікар Херсонського дитячого пульмонологічного санаторію “Дніпро” Сергій Кушнаренко, – і їм просто необхідно займатися лікувальною гімнастикою на теплій м’якій поверхні. Щоб не лише ніжки, а й усе тіло були захищеними! Я дуже вдячний меценатам за такий важливий для наших маленьких пацієнтів подарунок! Він гарний і корисний, розмір чітко співпав з нашою великою залою. Величезне людяне Дякуємо!”.
Що таке турбота про про дітей – Юрій Рожков знає добре, адже і сам є багатодітним батьком.
Як він зазначив в інтерв’ю, – “Турбота – це і є любов! Любити дітей – природньо. Тоді вони зростають в атмосфері добра, тепла і ласки. Я радий, що є небайдуж ідобрі люди в Україні та за кордоном, які розділяють моє прагнення огорнути наших діточок турботою. Збережемо Україну разом!”
#Добро_переможе
#Наші_діти_наше_майбутнє
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН