Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Власники автівок у Херсоні можуть отримати вже електронні поліси «Автоцивілки»

Автовласники можуть отримувати електронні поліси ОСЦПВ(у народі «Автоцивілка»). Дана послуга, дає можливість укласти договір страхування, як самостійно, через Інтернет-сайт так і безпосередньо за допомогою представників страховика, у зручний для себе час.

З 2019 року «Українська страхова група» планує повністю перейти на електронні поліси, – повідомляє “Український південь”

Замість паперового документу водій отримуватиме посилання з кодом швидкого реагування QR-код, уникаючи ризиків отримати  фальшивий чи фальсифікований поліс, а інформація про новий договір гарантовано є зафіксованим в централізованій базі даних МТСБУ. У будь-який момент водій може представити поліції посилання і власний QR-код для перевірки.

  “З 2019 року  послуга «Електронний поліс» надаватиметься в усіх регіонах України», – розповіла директор Херсонського підрозділу «Української страхової групи» Ірина Маркіна.

Страхова компанія надає послуги з автострахування (КАСКО, КАСКО економ, Додатковий захист та Зелена картка), з особистого страхування (страхування подорожуючих, особистої відповідальності).

У зв’язку з активним просуванням реформи охорони здоров’я пропонує послуги керівникам різним організацій Херсона та області з медичного страхування їхніх робітників.

«Українська страхова група» оновила програму «Міський експрес»,яка передбачає захист власників житла від фінансових втрат, спричинених пошкодженням майна власного або сусідів, якщо шкоду завдали ви. На сьогодні  вже чимало херсонців скористалось нею.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН