Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі запланували збудувати комплекс по сортуванню побутових відходів

Бериславська міська рада прийняла Програму поліпшення екологічного стану та зменшення техногенного навантаження в м. Берислав «Екологія 2019-2020». На ці два роки фінансування Програми складає 86 тис. грн. Інформація про це міститься на сайті обласного управління Держпродспоживслужби.

Основною метою Програми визначають поліпшення екологічного стану та зменшення техногенного навантаження в м. Берислав. З цією метою планується низка заходів у сфері поводження з твердими побутовими відходами, водопостачання та водовідведення (реконструкція очисних споруд в м. Берислав), благоустрою території міста тощо.

Зокрема, заплановано будівництво комплексу по сортуванню побутових відходів (за межами м. Берислав), оскільки використання відходів в якості вторинної сировини є одним з головних напрямків вирішення проблеми зменшення екологічного навантаження на довкілля міста. Також планується продовжити встановлення контейнерів для роздільного збору сміття та нових урн на території міста, що покращить його санітарний стан.

Стосовно комплексу по сортуванню відходів, інвестора чи фінансування, інформація відсутня.

Херсонщина за день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН