Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Костанді знесуть три двоповерхих котеджі, які незаконно побудували

Київський районний суд Одеси розглянув позовну заяву прокуратури про визнання недійсними договорів купівлі-продажу, скасування рішення про реєстрацію права власності та знесення самочинно збудованих двоповерхових будівель

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Київського райсуду Одеси.

Суд встановив, що по вул. Костанді в Одесі розташовані об’єкти незавершеного будівництва – три двоповерхові котеджі. У жовтні-листопаді 2017 року на вищевказаних земельних ділянках велося будівництво. Проте під час перевірки з’ясувалося, що на даному об’єкті виконується будівництво шляхом знесення старого будинку. Замість нього будуються три нові котеджі. Окрім цього, на проведення будівельних робіт була відсутня проектна та дозвільна документація.

Таким чином суд встановив, що відповідач провів самочинну реконструкція житлового будинку, що призвело до збільшення площі житлового будинку за рахунок самовільного зайняття земельної ділянки, яка є власністю територіальної громади Одеси в особі Одеської міської ради.

Розглянувши справу, суд частково задовольнив позовну заяву. Відповідача зобов’язали знести самочинно збудовані двоповерхові котеджі по вул. Костанді.

У суді додали, що це рішення поки не набрало законної сили.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН