Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новорічна казка об’єднала юних хокеїстів та фігуристів Херсонщини

Справжню зимову казку на льоду влаштували у Херсоні. Свято відбулось у дитячо-юнацькій школі із зимових видів спорту. Діти разом із тренерами Ганною Юрковою і Дмитром Якушиним представили глядачам новорічний виступ – вперше з часів існування школи хокеїсти і фігуристи об’єдналися для проведення свята.

 

Цікаво, що у підготовці дітей до казки брала одна із найкращих танцівниць України Наталя Лігай – переможниця другого сезону проекту «Танцюють всі». Хореограф допомогла юним спортсменам у постановці найважливішої – фінальної частини виступу.

 

Зрештою у зимовій казці взяли участь і батьки – вони підготували подарунки для юних  спортсменів. Усі кажуть: ані трохи не жалкують, що віддали своїх дітей на тренування. Очевидно, що даний вид спорту – або навіть мистецтва – лише набиратиме популярність в Херсоні.

 

“Дякуємо нашому тренеру Юрковій Ганні Юріївні! Спасибі всім маленьким і великим працьовитим бджілкам! Завдяки вам традиційне дитяче свято було схоже на справжню казку на льоду!” – написала у мережі фейсбук одна з мам фігуристів Катрін Семен.

 

У Херсоні про фігурне катання знають поки що не всі – а тим часом діти регулярно беруть участь у змаганнях різних рівнів, де посідають призові місця. Опісля новорічних свят на херсонських зірочок чекає наступне змагання. Чекаємо на чергову порцію нагород, які юні спортсмени і спортсменки здобувають щорічно.

 

Відеосюжет про новорічну казку на льоду можна переглянути тут.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН