Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи буде сніг у Херсоні на Новий рік – метеоролог дав прогноз

Великого снігу у Херсоні та області у новорічну ніч не буде, про це розповів начальник Херсонського обласного центру з гідрометеорології Юрій Кіріяк.

“Всі якраз чекають новорічного снігу, свята, але цього року ми не можемо гарантувати сніг. Максимум – це мокрий сніг і трохи опадів якраз у новорічну ніч. О 2-1 ночі будуть незначні опади у вигляді мокрого снігу і дощу. Вони будуть незначні. Температура буде у межах п’яти градусів тепла”, – сказав начальник Херсонського обласного центру з гідрометеорології Юрій Кіріяк.

Фахівець попередив – у ніч з 31 грудня на 1 січня можлива ожеледь:

“Я хочу звернути уваги автомобілістів на те, що 30, 31 грудня вночі очікуємо від’ємні температури з можливою. Ожеледдю. 1-2-го січня буде плюсова температура. 3-4-го січня і в подальші дні нічна температура буде від’ємна і тоді можливі негаразди на дорогах”.

Така погода як зараз, є типовою для Херсонщини, каже начальник Херсонського обласного центру з гідрометеорології Юрій Кіріяк:

“Ми зазвичай так новий рік і зустрічаємо. Останній раз, коли було дуже гарно і сніжно – це 2014 рік. 29 грудня ще випав доволі значний сніг. Автомагістралі були навіть перекриті і ми святкували тоді зі снігом”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН