Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стартувала програма мікрогрантів для активних жінок з ОТГ Херсонської області

З понеділка 10 грудня 2018 р. стартувала програма мікрогрантів для випускниць 6-ої Академії жіночого лідерства. Грантова програма – наступний етап участі в Академії Жіночого Лідерства, навчання в якій 6-7 грудня 2018 р. в Херсоні успішно завершили 24 жінки-лідерки з Чаплинської, Асканія Нова та Присиваської ОТГ Херсонської області.

Після анонсу Програми малих грантів на підтримку ініціатив випускниць 6-ої Академії жіночого лідерства під час заключного 2-денного тренінгу АЖЛ учасниці під керівництвом досвідчених тренерок – Олени Микитась та Ольги Шулик – розпочали активну роботу над розробкою власних проектів, яку продовжать спільно з однодумицями, повернувшись до громад. Проекти мають бути подані на конкурс до 28 грудня. Підведення підсумків конкурсу та оголошення результатів відбудеться в середині січня 2019 р.

Академія жіночого лідерства, що реалізує Український жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом в рамках проекту DOBRE / USAID, це ініціатива, спрямована на посилення ролі жінок – з громадського сектору, політичних партій, місцевих органів самоврядування, бізнесу та ЗМІ – в процесах децентралізації та розбудові новостворених об’єднаних територіальних громад через покращення їх знань та навичок для збільшення можливостей участі жінок у прийнятті рішень в громадах.

Український жіночий фонд

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН