Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині представників місцевого самоврядування вітали з професійним святом

Представники Благодійний фонд Євгена Рищука в дні святкування Дня місцевого самоврядування побували в населених пунктах району та привітали депутатів, голів місцевих рад, членів виконавчих комітетів, ветеранів самоврядування та жителів району. 

Під час проведення цих зустрічей було відзначено, що спільними зусиллями місцевих рад, районної державної адміністрації, народних депутатів, обласного депутата Євгена Рищука в Олешківському районі в 2017-2018 роках були освоєні значні кошти на капітальні ремонти доріг та соціально значимих об`єктів освіти, медицини, культури. 


Наступний 2019 рік обіцяє бути ще результативнішим щодо розвитку місцевого самоврядування. 


З нагоди свята жителями району були висловленні слова вдячності за розуміння, підтримку, вагомий внесок у розвиток району та активну громадську позицію обласному депутату, заступнику голові Херсонської ОДА Євгену Миколайовичу Рищуку. 


Шановні працівники місцевих органів влади, шановні депутати вітаємо Вас з державним святом – Днем місцевого самоврядування. Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу! 🇺🇦 #благодійний_фонд_Євгена_Рищука

Світлина від Марини Акимової.
Світлина від Марини Акимової.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН