Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв поснідав з херсонцями

6 грудня у Херсоні пройшов ювілейний 90-ий діловий сніданок бізнес-асоціації «Ми – херсонці».

«Такий захід – наша традиція. Щочетверга ми збираємося за філіжанкою кави і усім складом громадської організації обговорюємо проблеми малого та середнього бізнесу, а також шукаємо шляхи їх вирішення. Найголовніше – ми продукуємо ідеї, які потім реалізуються у різних проектах. Ми хочемо змін, але не готові просто спостерігати. Ми готові приєднуватися до процесу», – розповів голова правління бізнес-асоціації «Ми – херсонці» Віталій Бєлобров.

На зустріч було запрошено голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, який розповів про реалізовані проекти і перспективні плани щодо будівництва доріг, залучення інвестицій, розвиток туризму. Також він торкнувся теми воєнного стану і відверто відповів на запитання херсонців.

«Свідомість визначає наше буття. Ми хочемо бачити наше місто й область розвиненими: з конкурентоспроможним малим та середнім бізнесом, комфортними вулицями, гарним громадським транспортом, прозорим бюджетом тощо. Але одна справа – хотіти, а інша – шукати механізми для досягнення цього. Серед членів бізнес-асоціації «Ми – херсонці» є дуже багато креативних людей з ефективними ідеями, готових втілювати задуми. Думаю, що обраний формат організації, дозволить залучати ще більше молодих амбіційних людей до державотворчих процесів, формування майбутнього нашої країни. Однозначно, треба йти на зустріч і допомагати таким небайдужим людям», – зазначив очільник області Андрій Гордєєв.

Варто зазначити, що бізнес-асоціація «Ми – херсонці» була створена два роки тому. Своїм завданням вона визначила розвиток міста Херсона та області через розвиток малого й середнього бізнесу, який складає 99% бізнесу регіону. Асоціація створює спільні проекти, захищає права, законні інтереси.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН