Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський підприємець «не знав» – РРО без найманих працівників не працює

Таку прописну істину ведення підприємницької діяльності нагадали під час проведення фактичної перевірки херсонському бізнесмену спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Виявляється підприємець просто «не знав», що РРО без найманих працівників не працює! Тільки от жваво проводити реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів у трьох власних магазинах із використанням реєстраторів розрахункових операцій, йому нічого не заважало. Адже за податкової інформацією 1-ДФ наймані працівники на його підприємстві були взагалі відсутні.

У цьому переконалися спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під час відвідування торгівельних об’єктів бізнесмена. За результатами перевірки складено акт, який направлено до Головного управління Держпраці у Херсонській області для застосування відповідних штрафних санкцій.

У щоденній практичній роботі фіскали області продовжують відстежувати поширену практику платників податків Херсонщини мінімізувати свої витрати шляхом «тіньових» відносин з найманими працівниками та ухилення від сплати  податків та зборів до бюджету. Перевірки тривають.

Роботодавці Херсонщини! Вчасно оформлюйте найманих працівників – гарантуйте їм надійне пенсійне забезпечення та соціальний захист!

 

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН