Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За гарний будинок- грошова пермія

Великокопанівська сільська рада оголошує для жителів сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка два новорічні конкурси у 2018 році: «Новорічна казка по-великокопанівськи» та «Прикрасимо наші села разом!».

Перший конкурс «Новорічна казка по-великокопанівськи» проводиться на найкращий новорічний вуличний виріб.

Участь у конкурі мають право приймати жителі, гості та підприємці громади. До виробів можуть належати новорічні ялинки чи декор, казкові та різдвяні персонажі. Ці конструкції повинні бути виготовлені з такого матеріалу, який буде стійким до несприятливих погодних умов, освічуватися та висотою не менше 1 м.

Новорічні прикраси розташовуватимуться біля Великокопанівського сільського Будинку культури з 19 грудня 2018 року до 11 січня 2019 року, які світитимуться вночі.

Заявки на участь у конкурсі мають бути подані до 12:00 год. 13 грудня 2018 р. Звертатися до Великокопанівської сільської ради до Довженко Анни та приміщення адмінбудівлі бувшої селищної ради в селищі Абрикосівка до Тимчак Любові.

 Вироби мають бути доставлені до 15:00 год. 14 грудня 2018 року включно у Великокопанівську сільську раду або комунальне підприємство «Великокопанівське».

Учасники отримають дипломи IIII ступенів, а переможець – приз-сюрприз.

Другий конкурс «Прикрасимо наші села разом!» було започатковано у 2017 році, який проводитиметься і в 2018 році. Розповімо про нього детальніше.

Великокопанівська сільська рада оголошує конкурс на кращий прикрашений двір, будівлю, приміщення, де живете чи працюєте: оздоблені вітрини, зелені насадження, будинки, двори – новорічними ялинками та іграшками, ілюмінаціями, гірляндами.

Заявки на  участь у конкурсі приймаються до 12:00 години 27 грудня 2018 року. Звертатися до Великокопанівської сільської ради до Анни Довженко та приміщення адмінбудівлі бувшої селищної ради в селищі Абрикосівка до Любові Тимчак.

Призовий фонд конкурсу «Прикрасимо наші села разом!»:

1 місце – 3 тис. грн.;

2 місце – 2 тис. грн.;

3 місце – 1 тис. грн.

Детальніше про умови обох конкурсів, визначення переможців та дату оголошення результатів буде повідомлено пізніше.

У разі виникнення питань, телефонуйте до Великокопанівської сільської ради за номером 48-0-96 та Абрикосівської селищної ради – 59-8-80.

Перша шпальта

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН