Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні здешевіє проїзд у маршрутках?

За останні тижні Херсон пережив транспортний колапс, судові засідання, страйки перевізників, мітинги містян проти підвищення тарифу на проїзд у маршрутках та навіть спробу зібрати підписи за відставку міського очільника. Але у підсумку, ціну на проїзд все ж таки підвищили до 6 гривень.

Нагадаємо, що таке рішення було прийнято членами херсонського виконкому після мітингу водіїв маршрутного таксі задля вирішення проблеми з транспортним колапсом. Варто зазначити, що виконавчий комітет проголосував за перший варіант проекту рішення, де новий тариф діє у тих автобусах, де встановлені трекери.

Але вартість проїзду у маршрутках може зменшитися. Депутати міськради мають намір «с голосу» внести до порядку денного засідання сесії, яка відбудеться цієї п’ятниці, рішення про скасування тарифу 6 грн. Про це сьогодні заявив голова депутатської комісії з питань транспорту Єгор Устинов.

«На сесії Херсонської міської ради з голосу буде виноситися рішення про скасування тарифу 6 грн на перевезення у маршрутних таксі міста. Про це заявляють ряд депутатів міськради», – говорить Устинов.

З його слів, метою даного рішення є понизити ціну на проїзд у маршрутках до 5 грн. Хто саме з представників депутатського корпусу буде вносити проект рішення, Устинов не сказав.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН