Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаєнко неприховано підігрує Опоблоку

21 грудня 2018 року на наступну сесію Херсонської міської ради планують знов внести скандальне питання щодо виділення земельної ділянки для користування ТОВ «Старт Мері тайм Груп», що перебуває у власності одного з найбагатших олігархів України Вадима Новинського, повідомляє khersontimes.

Напередодні сесії, 13 грудня В.Миколаєнко зібрав керівників депутатських фракцій та груп і, втративши останню гідність, просив на наступній сесії підтримати питання щодо виділення земельної ділянки для користування ТОВ «Старт Мері тайм Груп». Для приховування істинних мотивів своїх дій, намагався виправдовувати свою позицію, що це начебто не політичне рішення, а важливий економічний крок для розвитку нашого регіону.

Яким чином лідеру Херсонського «Опозиційного блоку» та одночасно керівнику ТОВ «Старт Мерітайм Груп» Василю Федіну  вдалось схилити на свій бік нашого «завжди стійкого» та «безкомпромісного» мера, залишається лише здогадуватись. Обізнані у ситуації особи подейкують, що лобістами був застосований т.зв. спосіб «кнута і пряника».

«Пряники» вже видані раніше, до цього часу бажаного ефекту не дали, а «кнутом» та головним фактором тиску, який підштовхнув В.Миколаєнка до активних дій, стала ультимативна погроза В.Федіна, що «Опоблок» долучиться до нещодавно розпочатої громадськістю Херсонщини акції із збору підписів за відставку міського голови, а також вимагатиме повернення «пряників» через невиконану роботу з лобіювання інтересів відомого олігарха.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН