Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Продукція Одеського кабельного заводу експортується до Євросоюзу

Два місяці тому на ПАТ «Одеський кабельний завод«  відкрили новий виробничий комплекс з випуску сучасних LAN-кабелів, повідомляє прес-служба підприємства.

В комплексі встановили німецьке та французьке обладнання, що дало змогу випускати кабель, який відповідає всім нормам міжнародних стандартів.

За останні роки завод проводить планомірну модернізацію обладнання, що допомогло закріпити лідируючі позиції в Україні та розширити географію присутності на ринках країн Європейськього Союзу.

 За 2017 рік експорт підприємства склав близько 31% від загального обсягу реалізації. Продукція «Одескабель» експортується в Німеччину, Італію, Іспанію, Чехію, Словаччину, Польщу та інші країни Центральної та Східної Європи.

Однією з останніх інвестицій стало придбання комплексу обладнання нового покоління, для виробництва LAN-кабелів від провідних світових брендів: NIEHOFF (Німеччина) і SETIC (Франція).

Згідно з останньою редакцією міжнародного стандарту для структурованих кабельних систем (СКС) ISO / IEC 11801 до: 2017 для офісних і бізнес-структур, передбачається використання LAN-кабелів не нижче категорії 6А.

Нові виробничі потужності збільшили обсяг продукції, що випускається на 70% або на 5 тис. Км готового кабелю в місяць, при відповідністі рівня якості найвищим нормам міжнародних стандартів.

 ПАТ «Одескабель» є найбільшим виробником кабельно-провідникової продукції в Україні та одним з найбільших у Східній Європі.

16 жовтня в рамках Міжнародного форуму стійкої енергетики SEF 2018, на урочистій церемонії SEF AWARDS 2018, ПАТ «Одескабель» нагороджений за кращий місцевий продукт стійкої енергетики Східної Європи.

Джерело-Ukraine Now

Світлина від Ukraine Now.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН