Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Антонівській 21 “Зеленій школі” сьогодні провели День Подяки та акцію здорового способу життя

Про це на Фейсбуці пише директорка школи Галина Лугова:

 – Тhanksgiving Day – День Подяки відзначали сьогодні разом з американкою, Ніною, яка працює в школі. Національне Свято в США – вираження подяки та вдячності Богу, так само, як родині і друзям за матеріальний добробут і добре відношення.

 

Провели за підтримки учнівського парламенту та батьків учнів школи благодійну акцію по продажу смаколиків, які діти пекли вдома разом з родинами. Кошти, які були зібрані в результаті реалізації солодощів (більше 6000 грн) учнівський парламент передасть маленькій жительці Антонівки, Аринці, яка потребує пересадки нирки. Дякуємо шановні учні, батьки, вчителі за участь та підтримку. Сьогодні справжнє родинне Свято, День Подяки!

 

Дякуємо Олександру Паливода, директору департаменту агропромислового розвитку при ХОДА та Ігорю Андрієнко, начальнику Херсонського обласного Басейнового управління водних ресурсів (БУВР), які долучилися до благодійної акції та ще й підтримали нашу участь у проекті “Healthy School”. Розповіли про важливість споживання води для організму та користь вживання яблук, гарбуза та гарбузового насіння, та звісно, про що розповідали тим і пригощали!) Споживаймо корисну їжу і будьмо здорові! Дякуємо, за підтримку, друзі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН