Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Олійник привітав обласне відділення Національної служби примирення і посередництва з 20-річчям

Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини взяло участь в урочистостях з нагоди 20-річного ювілею з дня створення Національної служби примирення і посередництва України.

Від імені ООРХ обласне відділення привітав його голова Александр Олейник (Alexandr Oliynyk). Адже Об’єднання є соціальним партнером Національної служби, та зацікавлене у стабільних трудових відносинах в колективах області.

З нагоди свята Олександр Олійник від імені роботодавців області вручив Подяку та квіти колективу обласного відділення Національної служби примирення і посередництва.

«Для Об’єднання роботодавців Херсонщини, до якого входять сотні підприємств області, дуже важливо, аби між роботодавцями і найманими працівниками тривали стабільні трудові відносини. Кожен керівник підприємства чи організації зацікавлений, аби у нього не виникали будь-які конфлікти, в тому числі і трудові спори. Адже запорукою стабільної і прибуткової роботи є взаєморозуміння та повага між сторонами. Без конфліктів не обходиться у нашому житті. З допомогою регіонального відділення Національної служби посередництва і примирення, такі ситуації в колективах вдається мінімізувати. Адже їх діяльність базується на пошуку оптимального балансу інтересів держави, роботодавців і людей праці та суспільства у цілому. Бажаю й надалі Національні службі примирення і посередництва стояти на сторожі соціального спокою в країні» – сказав Олександр Олійник.

 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН