Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У депутата Херсонської облради від БПП поповнення в родині

Депутати Херсонської обласної ради від “БПП-Солідарність”  вже другий тиждень радують світлими новинами. Тільки-но Марину Гордєєву вітали з народженням донечки, а вже сьогодні, 13.11.2018 року, народилась донька у колеги по фракції – Ігоря Йосипенка.

Він на своїй сторінці у ФБ написав наступне:

” Дякую моїй коханій за донечку! Сьогодні у нас народилася маленька принцеса!
Тепер в нашій оселі дві красуні, життя кардинально зміниться, адже це маленьке диво, яке з часом буде перевертати будинок і показувати нам, хто насправді головний. Нашій принцесі я бажаю, щоб вона була здоровою, щасливою і красивою, як мама! Мамі же – в першу чергу здоров`я, терпіння і безліч приємних, теплих моментів, які стануть нашими самими особливими спогадами. Подарувавши нам доньку, Бог зробив нашій родині величезний комплімент, адже дівчинка – це не тільки мамина радість, але і велика батькова, хоч і така маленька, слабкість!
Дякую кохана!”

Пологи пройшли у половому будинку №1 Херсона, де народжувала і Марина Гордєєва, депутатка  облради та дружина голови Херсонської ОДА.  Вона сьогодні виписується  разом донькою додому.

Для лікарів пологового будинку №1 Херсона – ці два тижня непрості. Але з своїм завданням вони справились не гірш, ніж в американських клініках, де зазвичай, народжують дружини чи доньки українських  політиків.

Редакція “Українського півдня” вітає родину Йосипенків з цією гарною подією!

Фото ілюстративне.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН