Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Профорієнтаційний захід пройшов для херсонських школярів

Як відкрити власну справу і стати успішним бізнесменом? – відповіді на ці питання почули і побачили на власні очі учні Херсонської ЗОШ № 48, побувавши на підприємстві Юрія Рожкова – відомого в Україні і далеко за її межами підприємця. Гості побачили як працює обладнання, розподіляються функції та, власне, виготовляється продукція. Діти залюбки покаталися на технічних електрокарах, а головне – поспілкувалися з власником заводу Юрієм Рожковим.

Алла Іванченко, класний керівник 8-А класу розповіла: “Діти у захваті від цієї проф-орієнтаційної екскурсії! Її проводив особисто Юрій Рожков. Він підкорив своєю простотою, щирістю і людяністю. Відповів на усі запитання, що цікавили датей. Учні досі під враженням. Дехто знайшов для себе приклад для наслідування. Та головне – діти переконалися: щоб досягти дійсно високих результатів, треба постійно працювати над собою, добре вчитись, впевнено долати будь-які труднощі і рухатись лише вперед!” 
Завуч з виховної роботи 48 школи Оксана Краєвська результатами задоволена і вже планує наступну екскурсію. Вона зазначила: “На наших дітей дійсно чекали! Солодкий стіл, неквапливе спілкування і пам’ятні подарунки кожному! – Дякуємо від колективу 48 школи, дітей та їх батьків за добро. Добро завжди повертається сторицею!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН