Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Ошурко: “Впевнений, в Україні незабаром буде три видатних Шевченка”

27 жовтня у Херсоні відбулися перші президентські праймеріз політичної партії УКРОП. Наприкінці заходу учасники перегонів відповідали на запитання із залу. Херсонський укропівець Юрій Ошурко задав питання переможцю праймеріз Олександру Шевченку: “Я 20 років працюю вчителем, у мене одні штани на похорон та на весілля. Щоразу я ходжу на вибори та боюся помилитися. Скажіть мені в очі, цього разу я не прогадаю?”.

Олександр Шевченко запросив вчителя на сцену й надав щиру відповідь: “Моя мати 40 років працювала вчителем і зараз має пенсію 1500 гривень. Чи погоджуюся я з тим, аби вона жила за таку жебрацьку пенсію? Чи погоджуюсь, щоб так жили ви? Звичайно, що ні! Тому, дивлячись вам в очі, говорю – цього разу з вибором президента ви не помилитеся».

За словами Юрія Ошурка, сьогодні для нього головне пересвідчитися: той, хто стане президентом України та отримає право на владу – чесна та порядна людина. “Набридло, що люди приходять до влади з обіцянками, а потім переймаються лише своїми інтересами. Набридло, що все занепадає, але нікого це не обходить. Ми робимо на місцях все, що в наших силах, від захисту парків до допомоги малозабезпеченим, та цього не досить. Потрібна зважена державна політика, направлена на захист людей і країни. Я впевнений, Олександр Шевченко не схибить”, – каже укропівець.

Юрій Ошурко працює вчителем Олексіївської школи Голопристанського району на Херсонщині понад 20 років. Він був кандидатом від УКРОПу на виборах в Олексіївську ОТГ, посів друге місце під час перегонів. Та незважаючи на те, що не став депутатом, не полишає робити добрі справи – організовує спортивні турніри, з однодумцями патрулює парк в Олексіівці та намагається його зберегти, допомагає односельцям та виховує школярів.

“Під час виборів в ОТГ в Голо-Пристанському районі ми завітали до Олексіівськоі школи, де працює Юрій, і я запитав учнів, чи любите ви свого фізрука. Діти відповіли: ні, не любимо. Ми його обожнюємо! Саме на таких людях – щирих, відвертих, яких обожнюють дітлахи, і тримається світ. В УКРОПі інших і немає”, – зауважив голова Херсонського обласного осередку партії Віталій Богданов.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН