Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Малечі з Жовтневської школи-садочка влаштувлаи екскурсію до дитячої бібліотеки у Херсоні

Діти Жовтневської школи-садочка № 86, що у селищі Інженерному, побували на екскурсії дитячою бібліотекою ім. Дніпрової Чайки. Поїздку організував Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

Допитливі і галасливі малюки старшої групи садочка та молодші школярики відвідали кожну залу, зазирнули у всі закуточки, погортали книжечки. Фахівці бібліотеки гралися з гостями у рухливі розвиваючі ігри: великі пазли, “живі” букви, пантоміми. А на завершення переглянули 3-D фільми.

Інна Мацуєва, директор школи-садка подякувала Юрію Рожкову і його команді “Добро переможе” за чудово проведений час діточок на екскурсії:

“Поїздка була передбаченою навчальним планом, але не усі батьки мали змогу оплатити квитки. У нас багато категорійних діток. Тож ми звернулися до Юрія Рожкова і він одразу вирішив нашу проблему. І не одну! Зараз ми займаємося у музичній залі, де 100 % капітального ремонту забезпечив Юрій Рожков. А ще – вислав лінолеум в ігровій кімнаті середньої групи. Він нам ніколи не відмовляє! Завжди уважний, добрий і щедрий. Пригощає наших діточок солодощами, вітає на свята. Дякуємо і завжди чекаємо у гості!” 

Юрій Рожков прокоментував коротко і з посмішкою: “Люблю дітей, їх щасливі оченята і усміхнені личка! Завжди підтримуватиму навчально-виховні заклади, бо відчуваю від цього шалене задоволення! Вірю: добро переможе!” 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН