Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Херсонобленерго” все ж таки відключає підприємства-боржники

АТ «Херсонобленерго» змушене повідомити, що через недотримання боргових зобов’язань комунальними підприємствами, із 29 жовтня буде проводитися відключення адміністративних та господарських будівель, комунального освітлення та ліфтів боржників. Про це йдеться на сайті компанії.

Керівництво підприємств-боржників було своєчасно повідомлено про можливість припинення електропостачання через борги за уже використану електроенергію. Попри це «Херсонобленерго» не отримало виплат на свої рахунки.

Енергетики ідуть на крайній захід – вимушене відключення – через те, що ніяких інших шляхів врегулювання ситуації вже не залишилося.

Так, станом на 25 жовтня 2018 року КП «Дніпровський» виконавчого комітету Херсонської міської ради має борг у сумі – 1 012 137 грн, житлово-комунальне підприємство ЖЕК №11 – має заборгованість 244 774 грн., комунальне підприємство «Центр» виконавчого комітету Херсонської міської ради – 260 692 грн., житлово-експлуатаційна контора №1 Суворовського району – 233 306., комунальне підприємство «Таврійський» виконавчого комітету Херсонської міської ради – 157 793 грн.

Загальна сума боргу становить понад 2 млн гривень.

Питання про погашення боргу було винесене на пленарне засідання сесії Херсонської міської ради 19 жовтня 2018 року. Проте, зважаючи на намірі компанії, гроші до сьогодні перераховані не були.

Херсонський вісник

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН