Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Гомеля на Форум регіонів Білорусі і України поїхали освітяни з Херсонського державного університета

25 жовтня в м. Гомель (Республіка Білорусь) розпочався перший Форум регіонів Білорусі і України, що триватиме 2 дні. Ця важлива для обох держав подія торкається багатьох аспектів взаємодії: економічної та інвестиційної співпраці, розвитку торгівлі, потенціалу підприємств та організацій різних масштабів та рівнів. І все це – через перспективи прямих контактів на рівні регіонів.

Зазначимо, що обидві держави сьогодні розуміють, наскільки важливими є питання освіти. Саме тому в рамках Форуму проводиться ділова рада освітніх установ Білорусі та України. Можливість взяти участь у міжнародному Форумі отримали і представники Херсонського державного університету, а саме – декан педагогічного факультету професор Л.Є. Петухова та доценти кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти О.М. Лось і О.Е. Анісімова. Перший день Форуму пройшов дуже насичено та продуктивно: учасники відвідали засідання декількох секцій, отримали корисні знання, змогли гідно представити свій навчальний заклад.

Мета організації Форуму – презентація потенціалу регіонів України та Білорусі, а в результаті – розвиток нових ініціатив та форм співпраці за усіма напрямами на міжнародному рівні. Тому сподіваємося, що Форум не лише допоможе знайти корисні контакти для співпраці в галузі освіти, а й презентувати педагогічний факультет.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН