Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські освітяни отримали звання заслужених напередодні професійного свята

Про це на Фейсбуці повідомляє Олександр Співаковський, народний депутат України:

 – Щиро вітаю своїх колег з Херсона, які віддали більшість років свого життя покликанню – «бути Вчителем» 

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм, з нагоди Дня працівників освіти, відповідно до Указу шановного Президента України №300/2018, – їх було відзначено високими державними нагородами! А саме:

 Звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ” присвоєно АБДУЛЛАЄВІЙ Наталії Петрівні — учительці Херсонської спеціалізованої школи I–III ступенів № 24 із поглибленим вивченням математики, фізики та англійської мови.
 Звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ” присвоєно ЛІМАКОВІЙ Людмилі Миколаївні — директорові Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу. 
 Звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ” присвоєно ПОЛЯКОВІЙ Галині Миколаївні — доцентові кафедри Херсонського державного університету.

p.s.: на превеликий жаль, не зміг сьогодні бути присутній на зустрічі з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівника освіти, під час якої шановний Президент Петро Порошенко вручив освітянам державні нагороди, оскільки мав бути присутній на важливому голосуванні в сесійній залі парламенту 

Однак, хотів би від себе мовити:
Дорогі колеги-освітяни, сердечно бажаю Вам міцного здоров`я, добробуту, усміхненої долі, терпіння, витримки, затишних і дружніх робочих колективів, добрих учнів, сповнених жагою до знань! 
Ви – наша надія на майбутнє України! Адже, багато в чому саме від Вас залежить, яким буде виховане сьогоднішнє молоде покоління. Вірю в Ваші сили, дякую за Вашу працю і завжди на Вашому боці!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН