Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці кілька місяців тривав конкурс “Лідер читання”

З травня по 28 серпня 2018 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» 2018 року серед читачів учнів 6-7 класів. У ньому взяли участь 167 читачів бібліотек Новокаховської ЦБС та шкільних бібліотек.

Перемогу у І етапі отримали 15 читачів учнів 6-7 класів з 10 бібліотек, які зібралися на початку вересня в міській бібліотеці для дітей на вирішальне змагання на звання переможця міського етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» 2018 РОКУ у Херсонській області 

До уваги журі були представлені буктрейлери, презентації, відгуки, творчі есе. Захід пройшов динамічно і насичено: журі спілкувалися з кожною дитиною і про її творчу роботу, і про її життя, захоплення і читання.

Найочікуваніші і найхвилюючі хвилини читацької лабораторії – оголошення імен переможців ІІ етапу. Переможцями стали: ЮТІНА ВЕРОНІКА, учениця 7-В класу ЗОШ № 1, читачка шкільної бібліотеки та ГРИЦИНА ВІКТОРІЯ, учениця 7 класу ЗОШ № 5, читачку міської бібліотеки № 4. Дівчатка отримали у подарунок книжки від магазину «Бібліофіл»

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН