Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомі музиканти будуть хедлайнерами етно-фестивалю у Запоріжжі

1-2 вересня у паркі Металургів імені Сацького, що біля Планетарію, пройде грандіозний дводенний фестиваль музичної свободи «Khortytsia Freedom». Сповнений одразу духу популярної музики та етномотивів, він кожному дасть щось своє – так, хедлайнерами фестивалю стануть ONUKA, Kozak System, СКАЙ та Воплі Відоплясова.

Розповімо трішки більше про кожного виконавця.

ONUKA – це неймовірний електро-фолк гурт, який було засновано в Києві у 2013 році. За кілька років гурт здобув багато прихильників та випустив три альбоми. На сцені «Khortytsia Freedom» гурт стає хедлайнером першого дня на freedom-сцені.

Kozak System – це шалений рок-гурт, заснований у Києві у 2012 році. Гурт виступав на Євромайдані під час революції гідності та видав чотири альбоми за весь час свого існування. На фестивалі він стане хедлайнером другого дня на ethno-сцені.

СКАЙ – це рок-гурт з Тернополя, заснований ще у 2001 році. Гурт записав п’ять альбомів та здобув шаленої популярності, що й зробило їх хедлайнерами другого дня на freedom-сцені фестивалю.

Воплі Відоплясова – всесвітньовідомий рок-гурт, заснований у 1987 році. Саме «ВВ» є засновником українського рок-н-ролу та етно-року, адже саме цей гурт першим почав співати український рок. На фестивалі вони стануть хедлайнерами другого дня на ethno-сцені.

Більше про фестиваль дізнайтесь за посиланням.

Запоріжжя

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН