Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі з’явився кабінет Херсонського обласного центру зайнятості

У серпні 2018 року в приміщенні Новорайської сільської ради об’єднаної територіальної громади спільно з Бериславською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості, було створено віддалене робоче місце для надання послуг населенню громади та куточок для самостійного ознайомлення з послугами служби зайнятості для громадян, а саме: оголошення; графік прийому спеціалістами центру зайнятості; буклети; інформаційні матеріали для шукачів роботи, зайнятих осіб та роботодавців.

16 серпня був здійснений перший прийом громадян, основною метою якого стало визначення першочергових потреб відвідувачів та ознайомлення з послугами, які надає служба зайнятості.
Під час візиту директор Бериславської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Сергій Стародубець та Новорайський сільський голова об’єднаної територіальної громади Олександр Шокуров, з метою подолання безробіття, підписали угоду про спільну діяльність. Таким чином, об’єднавши зусилля спільно діяти у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території об’єднаної територіальної громади.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН