Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбудеться турнір з міні-футболу для учасників АТО

11 серпня у Новій Каховці на стадіоні «Енергія» відбудеться турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь учасники АТО та військовослужбовці. Про це «Українському півдню» повідомив радник Новокаховського міського голови Володимир Федченко.

Робота із соціалізації демобілізованих воїнів, залучення їх до участі у громадському житті міста – пріоритетне завдання діяльності влади Нової Каховки, яке покладене, в більшості, на радника міського голови. Крім цього, Володимир Федченко займається такими напрямами як розвиток спорту й культури в місті, взаємодія між різними організаціями учасників бойових дій, надання їм земельних ділянок.

«У нас є кілька громадських організацій, які об’єднують ветеранів АТО. Щороку їхні представники зустрічаються зі школярами, студентами, розповідають їм про те, що їм довелось пережити, виховують на власному прикладі. Ми залучаємо учасників антитерористичної операції до участі у спортивних змаганнях. Так, у суботу, 11 серпня відбудеться турнір з міні-футболу за участі команд воїнів АТО та військовослужбовців 57-ої бригади. До Дня захисника Вітчизни готуємо «фотосушку» – збираємо знімки зі Сходу, які привезли із собою хлопці, і влаштуємо виставку», – розповів Володимир Федченко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН