Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські патрульні затримали квартирних крадіїв

Вчора близько 16-ї години на лінію «102» звернувся службовець Національної гвардії. Він повідомив, що на проспекті 200-річчя Херсону невідомі намагаються продати значну кількість ювелірних виробів у місцевий ломбард. За адресою вирушив один з екіпажів. Заявник залишився на місці та спостерігав.

Коли інспектори на службовому автомобілі наближались до вказаного закладу, невідомі їх помітили та побігли. Двох з утікачів — чоловіка та жінку — поліцейські затримали.

Патрульні провели поверхневу перевірку та виявили у громадян значну суму грошей, ймовірно ювелірні вироби, монети, кілька десятків ключів, а також предмети схожі на прилади для взлому замків. Затримані не змогли пояснити походження цих речей. Інспектори доправили їх до Херсонського відділу поліції.

Патрульні та оперативники встановили адресу квартири, яку орендували вказані громадяни. З дозволу власника поліцейські оглянули приміщення. Там виявили ймовірно ювелірні вироби, мобільні телефони різних моделей, банківські картки, ключі, а також значну кількість монет. Громадян передали слідчим. Всі вони в минулому притягувались до кримінальної відповідальності. Тривають слідчі дії.

Патрульна поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН