Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чорноморські ігри стартували у Скадовську

27–29 липня у місті Скадовськ Херсонської області пройде XVI Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль “Чорноморські Ігри”. Програма фестивалю передбачає активності для дітей, зокрема, розважальні програми, зустрічі з кумирами та інше.

Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалося 563 конкурсанти. Після 2-ох відбіркових турів до півфіналу, що відбудеться у Скадовську, пройшло 50 вокалістів та вокальних груп від 6 до 16 років, які і будуть змагатися за звання кращого на Скадовській набережній.

Взяв участь в урочистостях й голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

«Цьогоріч у жодного з депутатів обласної ради не було сумнівів щодо того, чи варто підтримувати і проводити такий конкурс як «Чорноморські ігри». Ми всі пишаємося переможницею тогорічного фестивалю – Лізою Волощенко, слідкуємо за її подальшим розвитком. Впевнений, що і цей фестиваль відкриє нові таланти. Всі мають бачити – Херсонщина живе мирно, розвиває культуру, підтримує талантів України», – сказав Владислав Мангер.

https://www.youtube.com/watch?v=MFAytyzPKAM

Оцінювати виступи учасників буде журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Руслан Квінта (композитор, музичний продюсер), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак, композитор), Альона Савінова (директор музичної школи А+, викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор «Хіт FM»), Роман Муха (продюсер телеканалу М2).

Гостями «Чорноморських Ігор» стануть відомі випускники фестивалю та популярні виконавці: Ліза Волощенко – Гран-прі «Чорноморських Ігор–2017», Вероніка Морська – 1-ша премія «Чорноморських Ігор–2017», Ярослав Рогальський – 1-ша премія «Чорноморських Ігор–2017», D-SIDE BAND, ALYOSHA, TamerlanAlena (Олена Омаргалієва) – 1-ша премія «Чорноморських Ігор–2002», Тіна Кароль – Лауреат «Чорноморських Ігор–1999», Michelle Andrade, Артем Пивоваров, Божена Дар, «Время и Стекло» (Надя Дорофєєва) – 1-ша премія «Чорноморських Ігор–2004», KISHE, NIKITA LOMAKIN, MONATIK, NK/Настя Каменських – Гран-прі «Чорноморських Ігор–2004», Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, Оля Цибульська.

«Найбільше емоцій ми отримуємо саме на фестивалі «Чорноморські Ігри», – говорить засновник фестивалю Микола Баграєв. – Адже коли на сцені виступають талановиті діти, позитивні емоції просто переповнюють. Приємно, що діти вірять у свої сили, а також у фестиваль «Чорноморські Ігри». Важливо наполегливо працювати, набиратися досвіду, знайти свою пісню і свого продюсера. Усім конкурсантам без винятку я бажаю перемоги та приємних вражень від фестивалю».

Усі заходи фестивалю «Чорноморські Ігри» безкоштовні для глядачів та учасників.

khor.gov.ua/chornomorski-igri-startuvali-u-skadovsku/

Джерело      Херсонська обласна рад

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН