Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеська фабрика 3D-друку експортує свої вироби до Європи та американських компаній

Фабрика 3D-друку Kwambio виготовляє 3D принтери та керамічні вироби для дизайн-індустрії, аерокосмічної промисловості та вже тестує біодрук порошками для створення кісткових структур на ринку Швеції та Швейцарії, повідомляє U open EU
Одеські розробники мають шоуруми у Лондоні, Мілані та експортують свої вироби на ринки США, Скандинавії, Великобританії і Франції. Фабрика працює з компанією General Electric, яка купляє українські 3D принтери для тестування нових лопаток турбин.

Нагадаємо, що у лютому поточного року Фабрика 3D-друку Kwambio представила перший в світі високоточний 3D-принтер, що друкує готові керамічні вироби будь-якої складності з екологічних матеріалів власної розробки. Вперше стартап Kwambio заявив про себе перемогою на конференції IDCEE-2014, де отримав призові 15 тисяч євро.

У 2016 році Kwambio відкрив першу в Європі фабрику для 3D-друку керамічних виробів. В кінці 2017 року компанія представила перший високоточний і швидкісний 3D-принтер Ceramo One. Він може надрукувати промислові зразки, посуд, предмети домашнього декору і навіть кісткові імплантати. Стартап отримав ще 500 тисяч доларів інвестицій від венчурних фондів, представив свою розробку на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі і зацікавив промислові компанії по всьому світу, серед яких велика корпорація – General Electric, яка підписала контрокт з Kwambio на поставку 3D-принтеров.
https://www.facebook.com/novaukraina/videos/1876554895699055/

Повідомляється на Ukraine Now

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН