Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Миколаївський суднобудівний завод» після тривалої перерви вийшов у режим стабільної роботи

У травні цього року, вперше за 3,5 роки, завод прийняв на ремонт теплохід «ГС-82», який належить Держгідрографії. В червні, на ремонт зайшло навчально-тренувальне судно «Свята Ольга» Київської державної академії водного транспорту. У цьому році завод виконав роботи з ремонту малих броньованих артилерійських катерів «Акерман» та «Бердянськ». Крім того, виконуються ремонтні роботи суден підприємства «Дельта-лоцман». До кінця року планується відремонтувати середній десантний корабель проекту 773 «Юрій Олефіренко», ракетний катер «Прилуки», десантний катер «Сватово», який вже знаходиться в на території заводу.

Про це в інтервью телеканалу «Миколаїв» розповів генеральний директор ДП «Миколаївський суднобудівний завод» Валерій Калашников.

Підприємство, проводить погашення заборгованості перед робітниками. Завдяки виділенню коштів з боку “Укроборонпрому”, наразі вже виплачено 1,9 млн грн. Окрім того, перераховані усі пов’язані податки і збори, у тому числі ЄСВ на суму понад 1,2 млн. грн. Таким чином загальна сума виплат становить 3,1 млн. грн.

Окрім того, «Миколаївський суднобудівний завод, отримав розроблений та затверджений фінансовий план підприємства.

А з 1 липня впроваджена нова структура управління та штатний розпис підприємства, які передбачають суттєво зменшення адміністративно-управлінського та допоміжного персоналу без втрати функціональності підприємства.

https://www.facebook.com/novaukraina/videos/1879932102028001/

 

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Це крихітні кроки економіки, проте тішить відновлення робочих місць. Мерія працює, публікуйте більше позитивних новин.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН