Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Миколаївський бронетанковий завод” підготував партію модернізованих БРДМ-2 для ЗСУ

ДП “Миколаївський бронетанковий завод” відновив та модернізував чергову партію з декількох десятків модернізованих БРДМ-2 для Збройних Сил України, повідомляють у прес-службі “Укроборонпрому”.

Відновлені бронемашини отримали сучасні цифрові радіостанції виробництва однієї з країн НАТО, а також інше нове оснащення. Окрім того, модернізована БРДМ-2 має більш енергономічне розташування люків для десантування екіпажу, що спрощує експлуатацію техніки. Все це дозволяє українським військовим ефективніше застосовувати цю машину.

Під час робіт, фахівці заводу проводять цілий комплекс заходів із відновлення бронемашин, під час яких замінюються всі вузли та агрегати, які не відповідають визначеним технічним характеристикам, а також встановлюється нове обладнання. Після цього машини проходять всебічну перевірку всіх систем під час декількох етапів випробувань у присутності самих військових.

Варто зазначити, що тільки за перше півріччя 2017 року ДП “Миколаївський бронетанковий завод” підготував для українських захисників вже більше пів сотні відновлених, відремонтованих та модернізованих бойових машин.

Зроблено в Україні

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН