Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Джарилгач приймає відпочивальників з усієї України

У березні був підписаний меморандум між Херсонською обласною державною адміністрацією та перевізниками, які курсують маршрутом «Скадовськ – Джарилгач». Товариство з обмеженою відповідальністю “Скадовськ – Марина” взяло на себе вивезення сміття з острівної території.

«Виникли труднощі саме з вивезенням сміття нашими пасажирськими суднами «ОМ-103», «ОМ-104» та «Анна –2», але ми впорались. Були підписані рекреаційні угоди між лісомисливським господарством та підприємцями, які зараз у прискореному темпі працюють над створенням інфраструктури для відпочинку. Встановлюють переодягальні, туалети, шезлонги, навіси, бунгало для того, аби туристам було зручно відпочивати на «Українських Мальдівах», як називають Джарилгач. Сезон триває до кінця вересня, але вже наприкінці серпня основна частина відпочивальників від’їжджає. Джарилгач знають і приїздять з усієї України», – розповів директор ТОВ «Скадовськ – Марина» Євген Акулович.

Євген Акулович також розповів, що часто відпочивальники бажають відвідати пам’ятку – Джарилгацький маяк, спроектований французьким архітектором Ейфелем і проводити час саме в цій частині острову.  З трьох сторін воно оточене морем, пляжі з білим піском, щодня можна спостерігати за дельфінами. Поблизу маяка б’є джерельна вода. Як розповідають старожили Скадовська, вона не псується протягом місяців у пляшках і зберігає чистий смак.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН