Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні квітне сакура (відео)

Весна в Херсоні не припиняє дивувати! На центральному проспекті Ушакова поблизу міської клінічної лікарні імені Євгена Карабелеша квітнуть сакури, подаровані жителями Японії у 2017 році. Перехожі милуються їх красою, роблячи світлини для соцмереж.

Дерева висадили на честь 25-ої річниці дипломатичних відносин між країнами. Японські вишні прикрашають місто пишним рожевим цвітом.

“Працівникам лікарні завжди хотілося, щоб лікарню прикрашали якість оригінальні рослини. І от у 2017 році міська рада запропонувала нам висадити сакури, які місто отримало в дар від посольства Японії. Є історія про те, що такі рослини, років 10 тому висаджувались біля Ювілейного, але чомусь вони там не прижилися. Ми дуже переживали як ми зможемо за ними доглядати, а сьогодні , я вважаю, що цим екзотичним рослинам у нас сподобалося.” – розповіла журналістам телестудії “Український південь” Алла Малицька, генеральна директорка Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша.

На території міської клінічної лікарні імені Євгена Карабелеша багато зелених куточків, за якими доглядають лікарі. За кожним підрозділом закріплена певна ділянка. Так як сакури являються гордістю саду медзакладу , всі співробітники намагаються зробити якийсь внесок у догляд за екзотичними рослинами.

Вже цієї осені працівники планують поповнити центральну алею і пересадити молоді сакури , які ростуть неподалік.
Рослини заворожують своєю красою і привертають увагу багатьох людей, які поспішають зробити світлини для соцмереж. Фотографуватися ніхто не забороняє, але працівники просять дбайливіше ставитися до дерев.

Не упустіть можливості продемонструвати в соцмережах в якому гарному місті ви живете, але, звичайно, не забувайте про те, що потрібно акуратно ставитися до таких тендітних рослин.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН