Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі планують провести реконструкцію очисних споруд і каналізаційних мереж

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Сьогодні за ініціативи членів постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології провели нараду під головуванням Сергія Рибалко з питання реконструкції очисних споруд та каналізаційних мереж м. Берислав.
На нараді були присутні: народний депутат Іван Вінник, голова Бериславської РДА Олександр Гомон, перший заступник голови Бериславської міської ради Сергій Шматов, виконуючий обов’язки начальника комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради Ігор Грибун, директор ТОВ «Дніпромісто ПП» Володимир Добін, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації Микола Мартиненко, начальник державної екологічної інспекції в Херсонській області Ігор Зубович.
Головним питанням була затримка робіт з коригування проекту реконструкції бериславських очисних споруд, і пояснюючи причину такого запізнення, фахівці стверджують, що основною проблемою є – великий об’єм документації, деяка з котрої взагалі відсутня. Також чимало часу потребує узгодження багатьох деталей з міською радою та обробка питань щодо технічних умов реалізації проекту. Проте завершення проекту і передачу його до експертизи прогнозують вже на кінець серпня.
Перейнявшись ситуацією, народний депутат Іван Вінник запевняє – щойно проект пройде експертизу, він докладатиме усі зусилля для залучення коштів на будівництво даних очисних споруд.
Радикальний проект з майже докорінними змінами та вимушеними вельми глобальними ремонтними роботами мають не лише вирішити стару й болючу проблему Берислава, а й, можливо, нададуть зайвий привід – відремонтувати дороги й тротуари…
Плануємо наступну нараду на середину вересня, та сподіваємось на плідний результат!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН