Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи зможуть провести реконструкцію очисних споруд у Бериславському районі?

Про те, що проблему намагаються вирішити і найближчим часом стане відомо про результати роботи Херсонської облради в цьому напрямку, на Фейсбуці пише Ігор Йосипенко:

 – Минулого тижня на засіданні постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології розглядалася стара й болюча проблема Бериславщини та усього пониззя Дніпра – реконструкція очисних споруд міста Берислав. Шкода, яка виникає у наслідок цієї проблеми починає здобувати все більш глобальний характер…

На даний момент проектною організацією виконуються роботи з коригування проектно-технічної документації будівництва очисних споруд. Та задля можливого прискорення вирішення цього питання, на комісії ми вирішили зібрати нараду, попередньо 19 червня, на яку запрошуємо народного депутата Івана Вінника, голову Бериславської районної державної адміністрації Oleksandr Gomon, голову Бериславської районної ради Володимира Коновалова, голову м. Берислав Олександра Шаповалова, представників Департаменту екологічної інспекції в Херсонській області, комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради, проектантів з корегування проекту по реконструкції очисних споруд та каналізаційних мереж м. Берислав щоб скорегувати подальші дії стосовно проектної документації. На жаль, ця проблема розв’язується вже дуже давно та довго, тож будемо об’єднувати зусилля задля найшвидшого її вирішення!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН