Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться конкурс токарів

30 травня на базі Херсонського політехнічного коледжу пройде обласний конкурс майстерності серед здобувачів фахової передвищої освіти та професійно-технічної освіти за професією токар, який зініціювало Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини.

Кожен навчальний заклад має представити переможців з числа студентів 3 і 4 курсів, які посіли 1 і 2 місця у 1-му (внутрішньому) етапі. Обласний підсумковий конкурс відбуватиметься у 2 тури і перевірить теоретичні знання з базових дисциплін і практичні навички й вміння на токарно-гвинторізних верстатах.

Усі учасники конкурсу отримають диплом та символічні подарунки від ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод», а також «Сертифікат» на право працевлаштування по закінченню навчання на машзавод з щомісячною доплатою до основної зарплати.

Перші три переможці конкурсу до всього додатково отримають грошові премії. Викладач фахівця-переможця за його підготовку отримає дипломом «Кращий майстер виробничого навчання-2018» і грошову винагороду.

Організатори конкурсу: Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини, Департамент освіти, науки та молоді ОДА, Рада директорів фахової перед вищої освіти, та ТОВ НВП « Херсонський машинобудівний завод».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН