Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Правовий турнір-дебати провели для херсонських студентів

Юридичний факультет Херсонського держаного університету спільно з Академічним ліцеєм імені Олега Мішукова 18 травня провели правовий турнір-дебати. Головою журі запросили керівника Херсонської юстиції Костянтина Хутковського.

За звання кращих змагались 3 команди: «Слуги народу», «Сова» та «Ліберта». Дебати відбувались у три етапи, в кожному з яких команди могли побувати у ролі доповідачів, опонентів чи рецензентів. Юні правники висловлювали свої думки стосовно впровадження інституту приватних виконавців, вирішення колективних спорів і прав громадян на мирні зібрання.

Дебати виявились такими палкими, що журі було складно обрати переможця. Проте, після довгих суперечок, та підрахунку голосів на перше місце посіли дві команди – «Сова» Академічного ліцею імені Олега Мішукова та “Слуги Народу” юридичний факультет Херсонського державного університету з перемогою ! Усім учасникам вручили грамоти та солодкі подарунки.

– Велика честь бути головою журі на подібному турнірі. Кожен з учасників показав свій високий рівень знань та свої таланти, як спікер. Хочу побажати, щоб ви сміливіше відстоювали власні точки зору. За вами – наше майбутнє! – зазначив головний юрист області Костянтин Хутковський.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН