Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тюльпани розцвіли в ботанічному саду ХДУ (відео)

Весна – це пора, коли все навколо оживає, а квіти та цвіт дерев радують кожну людину своєю красою та ароматами.

Гуляючи доріжками Ботанічного саду ХДУ, навіть в дощову погоду, можна зрозуміти, що весна вже повністю вступила в свої володіння.

Ніна Сушинська – директорка Ботанічного саду ХДУ зазначає:
“Не дивлячись на те, що весна в цьому році пізно вступила в свої права, нарешті, ми дочекалися красивого цвітіння дерев, кущів та інших багатолітніх рослин, які є в нашому ботанічному саду. Щодня з’являються нові квіти і кольорова гама стає більш різноманітною. Не можливо наперед вгадати, коли і які квіти розквітнуть через не стандартну погоду в цьому році”.

Жимолость запашна, алича, смородина золотиста, форзиція, японська айва, багато видів тюльпанів та інших рослин ще довго будуть радувати погляди людей.

Єдиним нюансом є те, що цвітуть всі ці види не одночасно. Щоб оцінити на повну всю красу Ботанічного саду, вам не завадило б прогулюватися в ньому хоча б раз на тиждень. І дітям і дорослим тут точно буде на що подивитися. Атмосферні декорації, місця для відпочинку та контактний зоопарк зроблять прогулянку ще цікавішою
“Запрошуємо відвідати наш ботанічний сад, де ви можете насолодитися різнобарними рослинами. Чекаємо на вас!” – додає Ніна Сушинська.

На наступному тижні, працівники саду очікують на масове цвітіння тюльпанів, тож галявини стануть ще яскравішими. Ботанічний сад працює навіть у вихідні, тож всі охочі можуть до нього завітати, щоб відпочити душею та насолодитися розмаїттям весняних кольорів та ароматів.

Детальніше у телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН