Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Європейського Союзу в Україні бігтимуть на KyivEuroMarathon 2018

13 травня в Києві за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться третій KyivEuroMarathon. Очікується близько 3000 учасників на всіх видах забігів: марафон (42,195 км), напівмарафон (21,1 км), Euro 12K (12 км), Euro 6K (6 км), благодійна 1 миля, марафонська естафета (6 км + 12 км + 6 км + 12 км + 6,195 км), а також забіг для дітей Kids Run (100 м).

Організатори запросили кілька вже відомих спортсменів, зокрема переможця та рекордсмена першого KyivEuroMarathon Івана Бабарика. Також в забігах візьмуть участь близько 20 представників Європейського Союзу в Україні разом зі своїми сім’ями.

Взаємовідносини між Європейським союзом та Україною – це не лише безвіз, зона вільної торгівлі для українскьких експортерів та підтримка українських реформ, а ще й культура та спорт, які об’єднують як ніхто інший та розвиває наше партнерство. Ми пишаємося тим, що є партнерами такої події в самому серці Європи”, – коментує керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні Юргіс Вілчінскас, – “Запрошуємо всіх киян та гостей столиці приєднатися та підтримати учасників забігу”.

Переможців забігу нагороджуватиме Посол та Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі.

Стартове містечко розташоване на НСК “Олімпійський” та буде відкрито з 6:00 ранку. Початок першого забігу о 9:00. У зоні стартового містечка працюватиме Європейська креативна територія, де кожен бажаючий зможе проявити власні творчі здібності, взяти участь у запропонованих активностях та у розігрішах від Представництва Європейського Союзу в Україні. Закриття траси марафону о 15:00.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН